Догори
Дати відгук

Випала з маршрутки і опинилася на операційному столі: поліція з'ясовує хто винен (відео)

Що насправді сталося того дня і чи притягнуть когось до відповідальності – нині з’ясовують.

1 хв на прочитання02 Грудня 2020, 13:13
Суспільне: Черкаси Суспільне: Черкаси
Поділитись:

У Черкасах сталося те, чого бояться всі жінки: пасажирка маршрутки випала з автобусу й отримала серйозні травми. Коли заходила до автобуса, встигла ступити лише на першу сходинку. Автобус рушив, а вона впала на тротуар. Як наслідок – перелом шийки стегна й Третя міська лікарня.  

"Я підійшла до автобуса. Ступила правою ногою на сходинку. А правою рукою трималася за поручень. В лівій були квіти. Як тільки піднялася на другу сходинку, водій закрив двері і я випала на бордюр. Упала на лівий бік. За освітою, я лікарка, тож відразу зрозуміла: перелом", — каже 72-річна жителька Черкас Галина Голик, інформує Суспільне

Внаслідок падіння пенсіонерку прооперували,  операція обійшлася більше, ніж в 50 тисяч гривень. Жінці зробили протезування суглоба. Ходити вона буде, але попереду три місяці реабілітації.

За словами директора  автобусного підприємства, до якого належить маршрутне таксі, Юрія Сущенка, він не знає ні що трапилося, ні хто саме з водіїв і кондукторів були тоді на цьому маршруті.

Як розповіла  речниця Головного управління нацполіції області Зоя Вовк, справою займається слідчий. Що насправді сталося того дня і чи притягнуть когось до відповідальності – нині з’ясовують.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost