Догори
Дати відгук

Виключіть лише один інгредієнт і у вас вийдуть ідеальні деруни

Розкритий секрет смачних млинців з тертої картоплі.

1 хв на прочитання24 Серпня 2023, 20:31
Поділитись:

Кулінари перерахували головні помилки, через які деруни розвалюються і не встигають приготуватися. Одна з причин використання борошна, інформує Ukr.Media.

Так, перше, що радять кухарі для ідеального приготування страви з картоплі — відмовитись від борошна. Звичний інгредієнт можна замінити на манку. Тоді деруни перестануть розвалюватись. Зазвичай на 1 кілограм натертої картоплі достатньо 2 столові ложки крупи.

Ще один лайфхак для приготування відмінних дерунів — не додавати надто багато яєць у терту картоплю. Достатньо всього одного, щоб досягти потрібної консистенції.

При цьому класичний рецепт дерунів — тільки картопля, цибуля, сіль та перець. Зазвичай, кулінарні експерименти у приготуванні цієї страви обертаються розчаруванням. Максимум можна спробувати додатково додати паприку, базилік, петрушку або кріп.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.