Догори
Дати відгук

Всесвітній день молоді

Більшість Нобелівських лауреатів зробили свої революційні відкриття до 40.

1 хв на прочитання10 Листопада 2021, 10:50
Молодь Молодь
Поділитись:

У середу, 10 листопада, відзначається Всесвітній день молоді. Це неофіційне свято з'явилося 1945 року після завершення Другої світової війни на честь заснування Всесвітньої федерації демократичної молоді.

Молодість — це, мабуть, найкращий час у житті кожного з нас. Це час, коли тобі не вистачає часу на сон, адже ще стільки всього цікавого можна зробити чи побачити. Його треба приймати з вдячністю, намагатися використати всі переваги цієї прекрасної миті життя.

Творча активність досягає зеніту в молоді роки. Більшість Нобелівських лауреатів зробили свої революційні відкриття до 40.

Фізіологи також впевнені, що настрій має велике значення. Деякі люди говорять, що вони відчувають себе молодше своїх років. Такий підхід змушує їх бути більш активними, і в результаті вони мають більшу тривалість життя. Деякі ж люди навіть у 20 років відчувають апатію та зневіру, перебуваючи у постійному пригніченому стані, стають фактично «молодими старими». Варто пам'ятати, що  деякі обмеження ми накладаємо на себе самі, і  від кожного залежить, чи буде молодий вік незабутнім, чи ні.

До слова, Американське товариство нейронаук визнало київську школярку найкращим знавцем мозку у світі.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost