Догори
Дати відгук

Вмивання яблучним оцтом — дешевий лайфхак для чистої шкіри

Варто спробувати!

2 хв на прочитання09 Липня 2023, 07:32
Поділитись:

Якщо у вас проблеми зі шкірою, ви могли перепробувати всі куповані засоби для обличчя, але навряд чи вдавалися до використання яблучного оцту. Він містить багато інгредієнтів, які приносять користь шкірі, і це набагато дешевше, ніж багато дорогих миючих засобів для особи, які стверджують, що забезпечують вашу шкіру однаковими перевагами. Відомо, що ця речовина допомагає боротися з вуграми та зменшувати появу вікових плям. Про це розповідає PositiveMed.

Яблучний оцет містить альфа-гідроксикислоти, які працюють для видалення мертвих клітин шкіри. Багато дорогих засобів для обличчя містять альфа-гідроксикислоти, але їхня кількість у яблучному оцті набагато вища.

Щоб використовувати оцет для позбавлення вікових плям, ви можете наносити трохи розбавленого яблучного оцту на обличчя, використовуючи ватяний диск. Рекомендується залишити оцет на 20-30 хвилин, перш ніж змити його.

Крім того, яблучний оцет, як відомо, допомагає боротися з акне. Коли наноситься оцет, утворюються кислотні речовини, які надають йому антибактеріальних і протигрибкових властивостей. Ці властивості допомагають лікувати та запобігати інфекції акне та шкіри. Яблучний оцет також блокує пори та допомагає шкірі дихати, що допомагає запобігти утворенню прищів. Це також може допомогти збалансувати рівень pH вашої шкіри, який утримує шкіру занадто жирною або сухою.

Яблучний оцет — сильна речовина, тому не забудьте розбавити її водою, перш ніж використовувати, щоб ви не пошкодили шкіру.

Щоб зробити свій власний засіб для догляду за обличчям, змішайте столову ложку яблучного оцту і 3 столові ложки води в маленькій мисці. Потім намочіть обличчя водою та використовуйте ватяний диск, щоб протирати сумішшю шкіру.

Для вмивання найкраще використовувати органічний яблучний оцет. Тільки він містить ферменти, бактерії та мінерали, корисні для вашої шкіри. Якщо ви використовуєте рафінований яблучний оцет, ви не отримаєте цих переваг.

Також ми розповідали про 3 корейські техніки вмивання, щоб у 40 років виглядати на 18.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost