Догори
Дати відгук

Вівчарка Іві малює картини і вже заробила 20 тисяч доларів

Іві знає всі команди, а ще - сортує білизну, знімає з господині куртку.

1 хв на прочитання12 Лютого 2022, 18:00
Вівчарка Іві малює картини / instagram.com/ivykitetheaussie Вівчарка Іві малює картини / instagram.com/ivykitetheaussie
Поділитись:

Певно ви чули про те, що картини малюють дельфіни, слони, іноді свині. І ось - новий митець, який цілком може утримувати за зароблені кошти свою власницю.

Австралійський вівчарка на прізвисько Іві сім років тому взяла кисть в зуби і стала справжнім художником. Вона вже намалювала п'ять картин, на яких заробила 20 тисяч доларів.

Ще, коли Іві було два роки, 58-річна господиня Ліза Кайт навчила її мистецтву. Так собака зуміла зображати свою фантазію різними типами фарби: від акварелі до акрилових, пише The Mirror.

"Спочатку я навчила її діставати пиво з холодильника, щоб вразити моїх дітей, коли вони приїдуть відвідати мене. Я навчила її безлічі різних трюків", - розповіла господиня незвичайного художника. І що найцікавіше - господиня не художниця.

Крім цього, за її словами, Іві знає всі команди, а ще - сортує білизну, знімає з господині куртку, витирає лапи і поміщає монети в скарбничку. В цілому, список знайомих собаці команд займає дві сторінки.

До слова, Генпрокуратура порушила кримінальну справу проти "бізнесменів", що вивозять птахів на паштет до арабських країн.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.