Вітчизняний алкоголь все більш смакує іноземцям

1 хв на прочитання27 Листопада 2020, 17:22

Позитивну динаміку українського горілчаного ринку найкраще демонструє саме експорт

Україна відома як один з найбільших експортерів меду, зерна, птиці. Наразі, долає кордони і "продукт номер один" серед українських чоловіків — горілка.

За словами  голови асоціації «Укргорілка» Володимира Остапюка, загальний експорт української горілки збільшився за рік на 13,4%

Як пише agronews.ua, за січень-вересень 2020 року в Україні було вироблено 8799,3 тисячі декалітрів горілки, що на 11,7% більше, ніж у 2019 році.

«За січень-вересень 2020 року було вироблено на 11,7% більше горілки, ніж у 2019 році. Позитивну динаміку українського горілчаного ринку найкраще демонструє саме експорт, який за 2020 збільшився на 13,4% у порівнянні з 2019 роком», — наголосив Остапюк.

Відомо, українське шампанське стало призером конкурсу вин у США.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: