Догори
Дати відгук

Відтепер кияни можуть дізнатися тип відключень електроенергії на вебсайті YASNO

Під час пошуку за адресою, клієнт отримуватиме сповіщення

2 хв на прочитання17 Листопада 2022, 15:12
Image by Colin Behrens from Pixabay Image by Colin Behrens from Pixabay
Поділитись:

У сервісі графіків імовірних відключень, розміщеному на вебсайті YASNO, кияни зможуть дізнатися про тип відключення, який застосовується за конкретною адресою у момент використання форми, та зорієнтуватися щодо планового часу відновлення електропостачання.
Так, під час пошуку за адресою, клієнт отримуватиме сповіщення про:
1 Локальні аварійні відключення. Після введення адреси клієнт отримає інформацію про наявність локальної аварії та орієнтовий час відновлення постачання електроенергії.
2 Стабілізаційні відключення. Про їхню наявність сповіщається за допомогою відповідних позначок у певних проміжках часу. Графіки стабілізаційних відключень є плановими.
3 Екстрені відключення. Такий тип відключень проводиться поза графіками, а вказаний системою орієнтовний час відновлення постачання електроенергії за потребою може бути подовжений командами НЕК Укренерго.
Інформація про наявність екстрених чи локальних аварійних відключень буде оновлюватися орієнтовно раз на 30 хвилин. Сервіс є пілотним, тому просимо поставитися з розумінням до можливих поодиноких відхилень.
Водночас у чатботі YASNO замість пуш-сповіщень про застосування відключень клієнт у будь-який час зможе дізнатися актуальний статус за допомогою кнопки «Можливі відключення».

«Ми не можемо вплинути на кількість відключень, але робимо все, щоб кияни могли краще планувати свій час та побут. Саме для того впроваджуємо додаткові сповіщення про тип відключень у графіках. Завдяки таким сповіщенням наші клієнти зможуть розуміти, чи є на їхній лінії якісь ремонтні роботи та скільки часу може бути необхідно для нього. Такі знання є особливо важливими зараз, коли на заплановані стабілізаційні відключення можуть накладатися аварії, які неможливо передбачити», – коментує Сергій Коваленко, генеральний директор YASNO.
 
Довідка.
YASNO – бренд, під яким працює група компаній з постачання електроенергії, рішень з енергоефективності та для електромобілів, що надають послуги для 3,5 млн українських сімей та юридичних клієнтів у Києві, Дніпропетровській, Донецькій та інших областях України. Три компанії бренда YASNO тричі очолили рейтинг постачальників електроенергії, складений аналітичним центром DiXi Group в рамках проєкту USAID. YASNO прагне забезпечити клієнтам сервіс європейського рівня та розвиває онлайн-обслуговування.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.