Догори
Дати відгук

Від коронавірусу одужали вже четверо українців – Ляшко

В Україні є чотири випадки одужання від коронавірусної хвороби – усі в Чернівецькій області. Серед них – троє дорослих і одна дитина

1 хв на прочитання27 Березня 2020, 12:21
Віктор Ляшко Віктор Ляшко
Поділитись:

Українським медикам вдалося вилікувати від коронавірусу вже чотирьох людей. Про це на брифінгу повідомив заступник міністра охорони здоров'я - головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко.

"Сьогодні ми маємо чотири випадки одужання від коронавірусної хвороби – усі в Чернівецькій області. Серед них – троє дорослих і одна дитина. Також ще сьогодні ще очікується п’ятий (пацієнт) на виписку. Ми будемо мати результати до кінця дня", - зазначив Ляшко.

Нагадаємо, Міністерство охорони здоров’я повідомило, що станом на ранок  27 березня в Україні зафіксовано 218 випадків захворювання на коронавірус, з них 5 летальних. Найбільше випадків зараження у Києві та Чернівецькій області по - 47. Всього за добу лікарі зафіксували 62 нові випадки.

Загалом, у світі від коронавірусу вже померло 24 112 людей, а кількість інфікованих сягнула понад 536 тисяч осіб. Лікарям у світі вдалося вилікувати понад 124 тисячі пацієнтів, проте майже 20 тисяч перебуваючи у важкому або критичному стані.  

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.