Догори
Дати відгук

Стовідсоткове лікування від коронавірусу – кроворозріджувальні препарати. Інтерв’ю зі скандальним лікарем

Ексклюзивне й контраверсійне

9 хв на прочитання24 Жовтня 2020, 16:36
Поділитись:

Ми вже писали про Раміна Іманова – лікаря, який підтримав своїми науковими поясненнями позов одеського юриста Олександра Гумірова про незаконність карантину. Після цього у лікаря почалися серйозні проблеми, проте він і зараз не боїться говорити те, що думає. Щоправда, йому і втрачати особливо вже нема чого: з усіх робіт його позвільняли і депортація з України на 13 років цілком реальна.

Журналісти та блогери люблять записувати відеоінтерв’ю з Раміном Імановим – і серед карантиноскептиків та ковід-дисидентів ці відео дуже популярні. Натомість опоненти в інтернеті звинувачують його в самозванстві та шарлатанстві.

Можна не погоджуватися з тим, що він говорить, але послухати його аргументи цікаво. Ось про що Рамін Іманов розповів GreenPost.

– Злі язики говорять, що ви не маєте медичної освіти.

– Я закінчив першу Московську медичну академію ім. Сеченова, потім ординатуру пройшов у лікарні ім. Виноградова, захистив кандидатську і докторську в нейрохірургічному інституті ім. Бурденка, а в 2004 році пройшов перепідготовку на другу спеціальність у науково-дослідному онкологічному інституті імені Герцена і там же захищав кандидатську і докторську з онкології (це все в Москві). За фахом я нейрохірург-онколог, працював у Москві, в Туреччині, в Ізраїлі, в Америці, у Німеччині, Швеції.

Фото зроблені Раміном Імановим на прохання GreenPost

– Як ви опинилися в Україні?

– Тут у мене сім'я – дружина, двоє дітей. Із майбутньою дружиною познайомився на конференції в Україні. Понад 10 років живу у Вінниці, але не працював тут, лише за кордоном, приїжджаючи час від часу додому – на вихідні, у відпустку…

– Але зараз ви не працюєте.

– Так. Оскільки я перший лікар у світі, який пішов проти коронавірусу, мене звільнили всюди. Навіть моє ім'я ніде не хочуть чути. На 98% у мене є інформація, що в Азербайджані проти мене відкрили справу. Мої друзі-лікарі від мене просто відмовилися – сказали, що їм подзвонили і попередили зі мною не зв'язуватися.

– А в Україні?

– Щоб отримати ліцензію, мені потрібне підтвердження диплому. Я ще два роки тому подав свій диплом, але його не визнали – ось загадали привезти довідки з Росії. Але через карантин я не можу поїхати в інститут і в академію й узяти звідти нові довідки, що я там вчився. Та коли це все закінчиться, я ці довідки на принцип принесу. А так переслідування йде. В серпні на мене двічі замахи були. Зараз тривають суди – мене хочуть депортувати на 13 років, незважаючи на те, що у мене тут сім’я і дім, а на моїй Батьківщині у мене немає квартири – якщо мене виженуть, то не знаю, де я там залишуся. Спасибі адвокатові – він бореться за мене, хоча суд першої інстанції ми програли.

– Але ви лікували онкохворих в Україні.

– Дивіться, у мене свій метод, своя схема лікування і свої ліки. Лікую тих, хто до мене звертається, і, до речі, грошей не беру.

Медицина – це просто. Але лікарі все настільки ускладнили, що люди вже їх бояться, дивляться на них, як на монстрів. Я винайшов ліки від раку, цукрового діабету та псоріазу – українські лікарі говорять, що псоріаз не лікується, його можна лише зупинити, а я гарантію даю, що він виліковний. Усі аутоімунні захворювання лікуються. У мене є 24 розробки ліків. Я звертався до різних фармкомпаній, в одній мені в лице сказали: «Ми не можемо взяти у виробництво ваші ліки, бо вони лікують. Якщо ми ваші ліки будемо виготовляти, у нас клієнти зникнуть. Винайдіть такі ліки, щоб вони просто знімали симптоматику – щоб пацієнт усе життя від нас залежав». Не можу я такого робити – я теж людина, я теж хворію і не хочу залежати від фармкомпаній!

Якщо дивитися на імунотерапію, то мої ліки коштують копійки. Наприклад, при псоріазі щотижня треба витрачати на один препарат 40-60 тис. грн протягом півроку, щоб зупинити хворобу. А мої ліки коштують 25-30 тис. грн на місяць, але максимум за 3 місяці повністю виліковують псоріаз.

Потім діабет. Препарати від діабету вбивають печінку, тому з ними треба приймати щось для печінки та судин. А за моєю схемою повний курс лікування коштує залежно від ступеню хвороби від 25 до 45 тис. грн.

Такі ціни, бо я в своїй лабораторії сам виготовляю ліки, але якщо вони у виробництво потраплять, то в 1,5-2 рази менше буде.

– Ви уславилися своїми відео проти коронавірусу – що саме хочете донести до людей?

– Немає ніякої пандемії, просто люди бояться. Не розумію, чому. В одному відео я звертався до Віктора Ляшка та інших високопосадовців: будь ласка, ви ж говорите, що люди вмирають і так далі – дайте мені можливість, і я без засобів захисту зайду в цю реанімацію і безкоштовно буду обслуговувати цих людей із коронавірусом. Що, досі коронавірусу не було, чи що? Коронавірус із 1965 року є. Але за радянських часів із однієї склянки в апараті з газованою водою пив один мільйон осіб – і що? Слухайте, мені не можуть показати хоча б одну людину, яка померла від коронавірусу без супутніх захворювань! Одного показали: 84 роки, інсулінозалежний 1 тип діабету, ревматоїдний артрит 4 ступеня, гангрена (одну ногу відрізали, на іншій гангрена), ниркова недостатність 3 ступеня… Та Бог зласкавився, що прибрав цю людину до себе! Ви що, хочете, щоб людина з цими супутніми захворюваннями ще 84 роки жила?!

При пташиному грипі летальність у світі була 52,8%, але такого ажіотажу не було. При свинячому грипі була летальність 17% – такого ажіотажу не було. В часи СРСР була чорна віспа – мільйони людей  померли, але такого ажіотажу не було. Тоді за 44 дні влада повністю взяла під контроль ситуацію з віспою. А в нас? Та скоро вже буде рік, як усі борються з цим коронавірусом!

Кожна людина від народження до кінця свого життя живе з коронавірусом. Від коронавірусу не може бути ніяких ні тестів, ні вакцин.

– Чому?

– У 2016 році в Массачусетському університеті науковці почали винаходити вакцину від коронавірусу. Вони закінчили роботу в 2020 році, коли це нікому не потрібно було. Коронавірус мутує щосекунди, розумієте? Я навіть ось цей коронавірус взяв і в своїй лабораторії подивився: за одну годину він мутував 64 рази! Якщо проти коронавірусу винайдуть вакцину, то люди будуть жити 250-300 років. Це просто неможливо!

Що ж до ПЛР-тестів: пам’ятаєте, як президент Танзанії робив ПЛР-тести і виявив, що позитивні на коронавірус навіть банани? ПЛР-тестування винайшов американець Кері Малліс. Улітку 2019 р. він сказав, що результат його ПЛР-тесту не може бути основним діагнозом. «Я винайшов це, щоб побачити, як виглядає інфекція», – сказав він. За його словами, таким чином не можна виявити навіть гепатит, збудник якого набагато більший за збудник коронавірусу.

Коронавірус можна виявити за симптомами – втратою нюху тощо, а також зробивши КТ легень та загальний аналіз крові – дивляться на ШОЕ, на лейкоцити та тромбоцити. І якщо держава хоче допомогти, можна ще коагулограму зробити. І все, у тебе на руках повний набір аналізів, з якими можна вирішувати, що робити.

– Проте люди хворіють.

– Звичайно, тому що сезон.

Але якщо в країні пандемія, чому інфекційні хвороби лікує проктолог-хірург (а я знаю про такий випадок)? Інфекціоністів бракує, я згоден, але є в медицині спеціалізації, які борються з інфекціями: ЛОР, онколог, пульманолог, фтизіатр…

Це політична змова, розумієте? Це МВФ так зробив, щоб списати все на коронавірус. Один мій гарний друг-депутат з одного українського міста сказав: «Раміне, ти правильно все говориш – ми все списуємо на коронавірус». Якби була пандемія, якби коронавірус був таким страшним, як нам його малюють у ЗМІ, то давним-давно половина людства вже померла би. Я особисто написав ВООЗ: чому не даєте лікарям розтинати трупи? Якщо від коронавірусу помер – усе, запакували в пакет і закопали… Мій друг-патологоанатом із  Німеччини почав робити розтини цих трупів і сказав: «Там нічого немає – звичайний тромбоз». Це лікується 3-4 препаратами.

Стовідсоткове лікування від коронавірусу зараз – кроворозріджувальні препарати, Інтерферон-альфа і вітамін С (1 мл на 1 кг ваги). Якщо вчасно почати, ШВЛ узагалі не потрібен. Лікування займе 1-2 дні, і все. Але мільярдери дуже гарно заробили на масковому режимі, на антисептиках (хоча на людських зап’ястках  є імуномодулюючі точки, які допомагають убивати віруси).

Напишіть, що коронавірус прийшов до мене і сказав: «Лікарю Рамін Іманов, будь ласка, перекажіть цим дебілам в уряді, що я дуже шкодую, що прийшов в Україну! Я їх на колінах благаю, від Зеленського до Віктора Ляшка, я у відчаї – не знаю, як мені звідси піти!» Вони просто взяли його за горло і тримають: будь ласка, залишся…

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost
Управління небезпечними відходами
Управління небезпечними відходами: Міндовкілля закликає не зволікати із подачею документів на ліцензію
2 хв на прочитання51 хвилину тому
Попередження про небезпечні та стихійні метеорологічні явища по Україні
Синоптики попереджають про небезпечні та стихійні метеорологічні явища по Україні
1 хв на прочитання2 години тому
Закон «Про ратифікацію Угоди про фінансування Дунайської регіональної програми»
У ВР зареєстровано проект Закону «Про ратифікацію Угоди про фінансування Дунайської регіональної програми»
1 хв на прочитання3 години тому
Салат із курячим філе
До Великоднього столу: соковитий салат із курячим філе
1 хв на прочитання4 години тому
Що покласти у Великодній кошик та що краще лишити вдома: символізм продуктів, які несуть на освячення
4 хв на прочитання5 годин тому
Переробка та цифрові «паспорти продукції»: Європарламент схвалив нові правила екодизайну
2 хв на прочитання6 годин тому
Україну накрили «піщані» дощі: чи несуть вони загрозу
1 хв на прочитання7 годин тому
Просто та смачно: перевірений рецепт відмінних дерунів
1 хв на прочитання8 годин тому