Догори
Дати відгук

Вдівець із двома доньками з Харкова попросив у Маска машину часу

За словами харків'янина, під час лікування дружини лікар допустив фатальну помилку, яка коштувала життя його дружини.

2 хв на прочитання27 Квітня 2021, 22:00
Вдівець із двома доньками з Харкова попросив у Маска машину часу Вдівець із двома доньками з Харкова попросив у Маска машину часу
Поділитись:

Вдівець, батько двох дітей, настільки впав у відчай, що звернувся до американського винахідника з проханням створити машину часу. Це має допогти українцю повернутися в момент загибелі дружини та врятувати її. 

Йдеться про мешканця Харкова Дмитра Марченка, який втратив  свою 31-річну дружину. Жінка померла після пологів і ускладнень від COVID-19.  

Дмитро попросив Ілона Маска винайти машину часу, щоб урятувати свою дружину. Своє звернення англійською мовою він розмістив у Instagram.

«Добрий день, Містер Ілон Маск! Я сподіваюся, що ви прочитаєте мій лист, тому що він дуже важливий для одного зломленого чоловіка і двох його маленьких дочок, які залишилися без кращої дружини та матері в одній особі в усьому світі», — так почав своє звернення Дмитро.

Він упевнений, що американський підприємець може винайти машину часу, яка йому необхідна для порятунку дружини.  За словами харків'янина, під час лікування дружини лікар припустився фатальної помилки, яка коштувала життя його дружини. Тепер він хоче все виправити.

«Моя дружина померла від COVID-19 (помилка лікаря). На жаль, після пологів і цитокінової бурі її організм був настільки ослаблений, що навіть найсильнішій жінці не вдалося вибратися, хоча вона цілий місяць боролася із хворобою», — зазначив Дмитро.

Він заявив, що вивчив все, що могло продовжити життя дружині, і тепер точно знає момент, коли він міг би врятувати її. Саме туди він і хоче повернуться.

«Якщо я це зроблю, моя дружина вперше зустріне свою дитину Мію, у неї буде шанс вперше побачити, як її старша дочка ходить у школу, вона зможе здійснити свою мрію стати модельєром, вона народить ще чотирьох наших дітей, і ми помремо разом у 84 роки, тримаючись за руки, як ми і мріяли», — написав чоловік.

До слова, Кабмін обіцяє заплатити за тих, хто помре від вакцинації. 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.