Догори
Дати відгук

Вчительки влаштували бійню на уроці за посаду директора (відео)

Батьки, діти та поліція у щоці

2 хв на прочитання02 Жовтня 2020, 22:27
Поділитись:

В селі Решуцьк Рівненської області стався незвичайний інцидент — у місцевій школі під час уроку побилися дві вчительки, це відбулося на очах в учнів. Тепер батьки називають клас "бійцівським" і не пускають дітей на уроки. Повідомляє ТСН.

Учасницями інциденту стали Ніна Іванівна та Тетяна Володимирівна. Про нього повідомили учні молодших класів, які кажуть, що конфлікт виник на початку уроку.

Версія Ніни Іванівни

Жінка каже, що конфлікт почався, коли зайшла колега. Спочатку виникли питання щодо педагогічних курсів, а потім щодо розкладу уроків. За її словами, повноцінної бійки не було, фізичну силу вони нібито не застосовували.

"Кулаками ми не билися, просто я хотіла забрати, а вона не давала", - каже Ніна Назарчук.

Версія Тетяни Володимирівни

За її словами, колега "просто накинулася" на неї. При цьому жінка зізналася, що їй соромно та вона все розуміє.

"Вона просто накинулася на мене, хапала за руки, шарпала за курточку", - каже в.о. керівника Решуцької початкової школи Тетяна Хуторянська, яка внаслідок інциденту отримала підвищений тиск. Їй викликали медиків.

Реакція поліції

Поліцейський офіцер громади Олександрійської ОТГ Володимир Ліскевич, який приїхав на місце, склав на Ніну Іванівну протокол за дрібне хуліганство. Приводом стало те, що вона, зі слів очевидців, була ініціатором конфлікту.

"Це був шок, тому що вчителі це особи, які мають подавати дітям приклад", - каже правоохоронець.

Причина конфлікту

Інцидент стався через посаду керівника школи. Конфлікт триває відтоді, як Ніну Іванівну звільнили з посади в.о. керівника школи та призначили Тетяну Володимирівну. Відсторонена вчителька вважає рішення несправедливим, але селяни стають на бік потерпілої.

Батьки вже третій день не пускають дітей до Ніни Іванівни, але вона такого вчинку не розуміє. Каже: конфлікт має розв'язати начальниця відділу освіту Олександрійської сільради.

Чиновниця з відділу освіти, розповіла, що вже почала і перемовини, і службове розслідування. За її словами, такі дії неприпустимі, бо вони, перш за все, педагоги. Щодо дітей, то запевняє керівниця відділу освіти, від понеділка вони підуть до школи. Тим часом Ніна Іванівна їде на курси, а після повернення на жінку чекає суд. Якщо буде встановлено провину вчительки, їй загрожує 51 гривня штрафу.

Нагадаємо, у Києві городяни напали на волонтерів через стерилізацію вуличних котів (відео).

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.