Догори
Дати відгук

Вчені розкрили ключовий фактор ожиріння

У виосокооброблених харчових продуктах не вистачає білка

1 хв на прочитання09 Листопада 2022, 14:40
Поділитись:

Вчені рік спостерігали за харчовими звичками австралійців та переконалися: споживання продуктів з високим ступенем переробки та рафінування є основним фактором зростання ожиріння.

Справа в тому, що у виосокооброблених харчових продуктах не вистачає білка, від цього людина не насичується і у неї виникає потяг до їжі. «Якщо білок у нашому раціоні розбавлений жирами та вуглеводами, ми споживатимемо більше, щоб отримати достатньо білка, якого прагне наш організм», — пояснили вчені.

Дослідження довело, що у тих, хто отримував на початку дня більшу частку енергії з білка, загальне споживання за день було набагато нижчим.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Здоров'я
Більше з GreenPost
Фото: «Ландшафтний дизайн. Товари для дому»
Сад оживає вночі: чарівні лійки зі світлом створять казкову атмосферу на вашому подвір'ї (ФОТО)
2 хв на прочитання3 години тому
Секрети ідеальної курки: як правильно маринувати та готувати соковите м'ясо
Секрет соковитої та ніжної курки - все про маринування та правильне приготування
2 хв на прочитанняВчора
Розкрадання 8,4 млн грн на ремонті дороги: на Закарпатті викрили підрядника
На Закарпатті підрядника викрили на розкраданні 8,4 млн грн під час ремонту дороги державного значення
1 хв на прочитанняВчора
Причина блекауту в Чехії: ČEPS назвав офіційну версію масового відключення
Названо офіційну причину блекауту, що знеструмив шосту частину Чехії
2 хв на прочитанняВчора
БЕБ завершило розслідування щодо екс-посадовців «Київпастрансу»
1 хв на прочитанняВчора
Осетрові на межі зникнення, їх виявляють лише за слідами ДНК у воді Дунаю
2 хв на прочитанняВчора
Родина екзотичних патагонських мар вперше дала потомство (ФОТО)
1 хв на прочитанняВчора
Наслідки негоди: на Волині пошкоджено міст через річку, рух транспорту повністю перекрито
1 хв на прочитанняВчора