Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Здоров'я
  • Варив у школі самогон і знущався над дітьми! Батьки повстали проти одіозного директора школи

Варив у школі самогон і знущався над дітьми! Батьки повстали проти одіозного директора школи

Директор же заявив, що проти нього були сфабриковані певні матеріали. 

2 хв на прочитання12 Грудня 2020, 21:11
Поділитись:

На Черкащині керівника навчального закладу звинувачують в аморальній поведінці та безгосподарності. Батьки не пускають за парти дітей, бо директор знущався з них, варив у школі самогон і випасав корів на спортивному майданчику. Про це ідеться у сюжеті СТБ.

Директора школи Миколу Гнатика, якого звинувачують у тому, що він роздягав дітей, змушував їх прибирати за худобою та варив самогон у школі поновили на посаді.  Скандал навколо директора Лип’янської школи трапився рік тому. Одна з школярок зняла зняла на відео самогонний апарат в актовому залі .  

Наразі  батьки протестують проти роботи директора школи.  Обурені місцеві жителі кілька днів влаштовували акції протесту під стінами сільської ради  і вимагали звільнити чоловіка.

За словами місцевих, директор погано поводився з дітьми: карав дітей під час уроків і знімав з них одяг, змушував прибирати за коровами, які  випасалися на території школи,  дівчаток садив на коліна, хлопців бив ключами у пах. Батьки говорять, що директор використовува школу як власну ферму і сарай, зберігаючи сіно, запарюючи їжу для тварин, вирощуючи люцерну для своєї худоби. 

Водночас сам директор заперечує звинувачення проти нього та називає слова батьків наклепом. Чоловік заявив, що проти нього були сфабриковані певні матеріали. 

Керівництво громади оскаржуватиме рішення суду. Батьки ж не пускатимуть дітей в школу до того часу, поки директор не напише заяву на звільнення.

До слова, озвучено вартість лікування однієї дитини в «Охматдиті».

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.