Догори
Дати відгук

В Україну вривається спека: синоптик назвала дату різкого потепління

Довгоочікуване потепління в Україну прийде відразу на тиждень.

1 хв на прочитання04 Жовтня 2022, 08:30
Pixabay Pixabay
Поділитись:

Погода в Україні на початку жовтня не сильно радує своїм теплом. Як зазначає синоптик Наталка Діденко, в північних і західних регіонах протягом дня, 4 жовтня температура повітря прогнозується всього на рівні +8 +12 градусів.

У центральних в центральних від +10 до +15 градусів, а ось в східних і південних областях колонка термометра покаже до + 19 градусів.

Дощі очікуються в західних, північних областях та місцями на сході України. У той же час в більшості центральних регіонів країни істотні опади малоймовірні.

"У Києві 4 жовтня очікується переважно хмарна, з періодичним дощем, погода. Буде холодно, протягом дня в межах + 9 градусів", - додала Діденко.

Коли в Україні потеплішає

В Україну бабине літо приїде в середу, 5 жовтня, і пробуде тут до наступної середи, 12 жовтня. Протягом тижня на більшості територій спостерігатиметься суха і тепла погода з сонячними проясненнями.

"Трохи куценьке, на тиждень, проте без дощів, з сухим повітрям, сонячними проясненнями, прекрасними туманами і, хоч і відносним, але все ж приємним теплим повітрям з температурою +14 +21 градус. Дочекаємося і будемо разом радіти", - каже синоптик.

До слова, протягом тижня на ці знаки Зодіаку чекають серйозні проблеми із грішми та кепські справи у діловій сфері.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Еко