Догори
Дати відгук

В Україні значно похолодає, синоптики обіцяють мінусові температури

Стовпчики термометрів опустяться до 0-3°.

1 хв на прочитання21 Квітня 2021, 22:00
В Україні значно похолодає, синоптики обіцяють мінусові температури В Україні значно похолодає, синоптики обіцяють мінусові температури
Поділитись:

Клімат продовжує бути непередбачуваним. Наприкінці тижня на всій території України очікуються заморозки вночі, і навіть вдень температура буде холодною.

Заморозки вночі накриють Україну протягом 24-27 квітня. Похолодання очікуються майже у всіх регіонах України, окрім Півдня.

Як  попереджають рятувальники з посиланням на синоптиків Укргідрометцентру, в деяких регіонах очікується І та II рівні небезпечності.

Так, синоптики прогнозують сильні заморозки вночі 24 квітня у західних та північних областях та вночі 25-27 квітня в Україні, крім півдня. Температура опуститься до 0-3°. Оголошено II рівень небезпечності, "помаранчевий".

А у південних і у центральних областях 24 квітня очікуються заморозки на поверхні ґрунту до 0-5°. Оголошено I рівень небезпечності, "жовтий".

У Київській області 24-27 квітня вночі теж очікуються сильні заморозки. Стовпчики термометрів опустяться до 0-3°. У регіоні оголошено - II рівень небезпечності, "помаранчевий".  

Нагадаємо, у нацпарку під Черніговом множиться родина рідкісних нащадків турів (фото).

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost