Догори
Дати відгук

В понеділок Україна опиниться під впливом східного антициклону

30-го жовтня в Україні знову передбачається посилення вітру

1 хв на прочитання30 Жовтня 2023, 06:32
© pixabay.com © pixabay.com
Поділитись:

Понеділок в Україні опиниться під впливом східного антициклону, тому в усіх областях 30-го жовтня очікується суха погода, без опадів. Про це на своїй сторінці Фейсбук повідомляє синоптик Наталія Діденко. 

"30-го жовтня в Україні знову передбачається посилення вітру, проте такої потужності, як вчора - навряд. Пориви можуть місцями досягати 15-20 метрів за секунду. Напрямок - південно-західний. Будьте обережними все одно", - пише вона. 

Також у повідомоенні йдеться, що в Україні пануватиме завтра тепла погода, впродовж дня температура повітря досягне +15+20 градусів, у південній частині +20+24 градусів.

У Києві понеділок обіцяє також теплу погоду, вдень до +18 градусів. Дощу не буде, а ось вітер знову посилиться.

Південно-західні його пориви місцями становитимуть хоча й легші, проте штормові 15-18 метрів за секунду.

"Не хвилюйтеся, але свій дорогоцінний автомобіль все ж паркуйте з розумом. Осінні погодні процеси іноді не сприятливі для людського комфорту, проте будь-яка зміна, в тому числі і сезонна, супроводжується бурхливими процесами. Ми, українці, це дуже добре знаємо", - пише вона. 

А також додоає, що варто не дивуватися осені, яка щороку приходить із дощами, похолоданням та сильним вітром - така її законна природа.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.