Догори
Дати відгук

В Одесі від буйних родичів пацієнтів та медиків захищатимуть військові (відео)

1 хв на прочитання03 Грудня 2020, 19:25
Поділитись:

В Одесі військовослужбовці Нацгвардії взяли під охорону міську лікарню № 5, де пацієнти скаржилися на невивезені тіла померлих. Повідомляє "ТСН".

Річ у тому, що напередодні родичі пацієнтів, які перебувають у лікарні № 5, спробували прорватися всередину медзакладу, аби передати ліки та побачитися з рідними, так вони відреагували на шокуючі світлини з тілами померлих пацієнтів, які лежать у холі та палатах лікарні.

У військовій частині 3012 повідомили, що гвардійці контролюють, аби пацієнти, їх родичі та медики не порушували правила карантину. Нацгвардійці чергують під стінами Covid-лікарні цілодобово у дві зміни.

«За добу ми приймаємо по 50 пацієнтів — це дуже велике навантаження. Пацієнти панікують, персонал панікує. Дійсно, пацієнти вмирають, персонал не завжди встигає все вчасно зробити. Є такі моменти, коли вмирають кілька пацієнтів одночасно», — розповіла заступниця директора з медичних питань лікарні № 5 Людмила Бірюкова.

Нагадаємо, Одеська міська лікарня № 5 відкрилася кілька днів тому. За повідомленнями волонтерів, її відділення на 90 ліжко-місць вщент заповнилося за півтори доби.  

Раніше ми розповідали, про жах на яву в Одесі: трупи у палатах поруч з живими та відсутність кисню у лікарні (відео).

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.