Догори
Дати відгук

В Одесі у вуличних фотографів знайшли голубів склеєних скотчем (фото)

Птахів використовували для вуличної зйомки за гроші

1 хв на прочитання14 Квітня 2021, 22:50
У вуличних фотографів знайшли породистих голубів склеєних скотчем У вуличних фотографів знайшли породистих голубів склеєних скотчем
Поділитись:

В Одесі черговий скандал — знов жорстоке поводження з братами нашими меншими від безжальних вуличних фотографів. У центрі міста на вулиці екоінспектори виявили сім голубів породи павич у фотографів, які птахам склеїли скотчем пір'я на крилах. Про це повідомляє Департамент екології та розвитку рекреаційних зон Одеської міської ради.

"Під час проведення рейду, по центральній частині міста, встановлено факт перебування голубів породи павич у кількості 7 штук на Приморському бульварі. При огляді зазначених птахів виявлено факт умисного зв’язування клейкою стрічкою махових пір'їн, що перешкоджає та позбавляє фізіологічної функції пересування шляхом польоту. Також виявлений факт може нести атрофію м'язів, порушення кровообігу з наступним некрозом тканин, що може привести до загибелі птахів" - йдеться у повідомленні.

Поліція вилучила голубів і передала до Одеського зоопарку. Чи оштрафують шкуродерів фотографів за жорстоке поводження з птахами поки невідомо.

Тим часом на Київщині рятували лелеку, якого покусала вівчарка.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Еко