Догори
Дати відгук

В Одесі продовжили жорсткий карантин

1 хв на прочитання14 Липня 2020, 11:03
Image by олег реутов from Pixabay Image by олег реутов from Pixabay
Поділитись:

Через погіршення епідемічних показників в Одесі вирішили посилити карантин. Відповідне рішення учора прийняла міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

«Так, суб'єктам господарювання всіх форм власності необхідно забезпечити виконання і дотримання приписів підпункту 16 пункту 3 постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2020 р. № 392 про заборону роботи в період з 23:00 до 07:00 розважальних закладів (нічних клубів), а також при наданні послуг громадського харчування (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів і т. ін.), закладів культури (крім кінотеатрів та послуг громадського харчування з адресної доставки і замовлень на винос)», - йдеться у повідомленні.

Схоже, це формулювання значить, що робота нічних клубів вночі заборонена, а ресторани і кафе у цей час мають суворо дотримуватись обмежень. Кінотеатри можуть вільно проводити свої сеанси, доставка їжі також працює.

Також в одеській мері збираються посилити контроль за карантином у торгово-розважальних центрах і на березі моря.

Учора в Україні заразились коронавірусом ще 638 людей. Всього з початку пандемії на коронавірус  заразилась 54 771 людина. Загалом одужало 27 157 людини та 1414 людей померли. В Одесі загалом виявлено 521 випадок коронавірусу, 254 людини одужало, 253 продовжують хворіти, 14 людей померло.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.