Догори
Дати відгук

В Миколаївській області зведуть оптовий овочевий ринок

Там буде і відстійник для вантажівок, і обʼєкти придорожнього сервісу.

1 хв на прочитання01 Лютого 2023, 13:00
Поділитись:

На Миколаївщині для забезпечення людей робочими місцями планують втілити у життя великий проєкт — будівництво оптового овочевого ринку. Він стане альтернативою ринку у Великих Копанях, що на Херсонщині. Про це повідомив голова Шевченківської громади на Миколаївщині Олег Пилипенко.

"Я хочу, щоб він став альтернативою Великим Копаням. Громада розташована на одній із державних трас. Через неї в тому числі будували дорогу до портів Миколаєва, тобто весь потік вантажного транспорту з Києва, Кропивницького, Дніпра, Херсону їхатиме через нашу громаду", - зауважив Пилипенко.

Там буде і відстійник для вантажівок, і обʼєкти придорожнього сервісу, заклади харчування і ще багато чого. В свою чергу це податки, робочі місця і високий потенціал, розповів Олег Пилипенко.

Він додав, що це була ще довоєнна перспектива, але зараз багато інвесторів не хочуть поки працювати через бойові дії. Пилипенко впевнений, що громада зможе  втілити проект після перемоги і таким чином новий ринок  стане найбільшим логістичним хабом області. 

Джерело: agroportal.ua

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.