Уряд ухвалив низку рішень у сфері спорту, медицини і цивільного захисту

1 хв на прочитання3 години тому

Подробиці повідомив представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Кабінет міністрів сьогодні під час засідання схвалив зміни до закону про фізичну культуру і спорт для визначення загальних засад впровадження та адміністрування електронних інформаційно-аналітичних систем у галузі. Про це повідомив представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Законопроектом пропонується ввести термін «Система Е-спорт», визначити відповідальний орган за впровадження електронної системи та розвиток Електронного реєстру спортивних споруд. 

Уряд також продовжує вносити зміни у діюче законодавство, щоб врегулювати питання обігу медичного канабісу в Україні після його легалізації. Серед іншого, передбачено, що Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками забезпечуватиме функціонування електронної інформаційної системи обліку рослин конопель, вирощених для медичних цілей, переміщення таких рослин, продуктів їх переробки, рослинної субстанції канабісу, вироблених (виготовлених) із них лікарських засобів на всіх етапах обігу.

Затверджено Порядок надання гарантії походження електричної енергії, що вироблена високоефективною когенераційною установкою, та Порядок і форму ведення електронного реєстру гарантій походження електричної енергії, що вироблена високоефективною когенераційною установкою. 

Внесли також зміни до плану заходів щодо реалізації Стратегії забезпечення біологічної безпеки та біологічного захисту за принципом «єдине здоров’я» на період до 2025 року.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: