Догори
Дати відгук

Укргідрометцентр оголосив І рівень небезпеки для жителів шести областей

У вівторок, 16 січня, у низці областей України очікується підвищений рівень небезпеки.

1 хв на прочитання16 Січня 2024, 11:09
Укргідрометцентр Рівень небезпеки Негода Погода Укргідрометцентр Рівень небезпеки Негода Погода
Поділитись:

Як повідомили в Укргідрометцентрі, це пов’язано з можливою ожеледицею та налипанням мокрого снігу. Наразі оголошено I рівень небезпеки, позначений жовтим кольором.

Попередження оголошено для Черкаської, Кіровоградської, Полтавської, Харківської, Дніпропетровської та Запорізької областей.

В цілому по країні протягом дня прогнозується хмарна погода. У південній частині, зокрема у Донецькій та Луганській областях, очікується дощ. Температура вдень коливатиметься від +2° до +7°.

У центральних, Харківській та Сумській областях - сніг, вдень з переходом у дощ, ожеледь та налипання мокрого снігу. Температура вночі та вдень варіюватиметься від 3° морозу до 2° тепла.

На решті території очікується невеликий сніг, а температура становитиме 0°...-5°. Ожеледиця буде тривати на дорогах країни. Вітер, переважно північно-західний, сягатиме 7-12 м/с, а в західних та східних областях місцями пориви до 15-20 м/с. У Карпатах - сніг, а температура вночі та вдень коливатиметься від -5° до -10°.

У Київській області на сьогодні прогнозується хмарна погода з невеликим снігом. На дорогах може бути ожеледиця. Вітер, головним чином північно-західний, сягатиме 7-12 м/с. Температура по області коливатиметься від 0° до -5°, тоді як у Києві термометри покажуть від -1° до -3°.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Еко