Догори
Дати відгук

Українці зможуть захиститися від вірусів в салоні авто

У місцях з високим трафіком чи трасах повітря надзвичайно забруднене. Нова технологія дозволить уникнути зайвих загроз щодо інфікування вірусами чи виникнення алергій

1 хв на прочитання08 Вересня 2020, 14:40
Фото: autogeek.com.ua Фото: autogeek.com.ua
Поділитись:

Компанія Volvo представить на українському ринку унікальну технологію очищення повітря  в  автомобілях 21 модельного року. Технологія має назву  Advanced Air Cleaner і представить її шведський виробник вже восени цього року.

В умовах останніх подій цього року вдосконалення систем очищення повітря надзвичайно важливе.

Головне призначення винаходу – швидке очищення повітря всередині авто.  Як пише autogeek.com.ua, мікродисперсні часточки РМ2.5 з’являються від багатьох джерел: залишків пального, шкідливих викидів, кислот тощо. Потрапляючи всередину авто і людський організм, вони негативно впливають на здоров’я пасажирів, потенційно загрожуючи різними ускладненнями.

Завдяки Advanced Air Cleaner повітря очищується до 95%. Новинкою є й те, що власник Volvo, маючи функцію з дистанційного управління системою очищення,  сідаючи за кермо, починає від самого початку подорожі дихати ретельно очищеним повітрям. 

Інтегрований кліматичний сенсор вимірює кількість часточок PM2.5 у салоні, вони іонізуються та вловлюються інноваційним мультифільтром.

Як власник авто уникатиме зайвих загроз щодо інфікування вірусами чи виникнення алергій, які можуть спричинити часточки РМ2.5?

У місцях з високим трафіком чи трасах повітря надзвичайно забруднене,  припиняється подання повітря ззовні і вмикаються функції рециркуляції та очищення того повітря, яке встигло потрапити до салону. 

Водій спостерігає за процесом очищення на центральному дисплеї системи Sensus або у додатку Volvo On Call.   

Нагадаємо , створено паливну деталь для електролітаків (фото).

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Здоров'я
Більше з GreenPost