Догори
Дати відгук

У Запоріжжі неадекват напав на медиків та розтрощив швидку (відео)

За 5 хвилин до цього нападника відмовились затримувати поліціянти та поїхали

1 хв на прочитання29 Вересня 2020, 06:45
Поділитись:

Напад на швидку в Запоріжжі. Медиків викликали правоохоронці: після п'яної бійки в спальному районі одному з учасників зламали ногу. Очевидці події згадують: два чоловіки спочатку випивали разом у кіосків, а потім влаштували п'яну бійку. Ініціатор бійки поводився неадекватно, кажуть очевидці. Його не вгамували навіть правоохоронці, які прибули за викликом. Але, попри агресивну поведінку, вже за кілька хвилин поліціянти поїхали з місця, залишивши хулігана біля швидкої. Повідомляє "ТСН".

Поки фельдшери надавали першу допомогу постраждалому у машині, з вулиці п'яниця почав трощити авто швидкої. В результаті він розбив кілька вікон. Від розбитого скла постраждала одна з медиків.

"Це добре, що я була повернута спиною — так би удар потрапив в обличчя. У мене вся голова була у склі, травмоване плече і рама вдарила мене по голові", — говорить працівниця швидкої.

Якби не хлопці, що прибігли на допомогу лікарям, невідомо, що б сталося далі. Містяни допомогли скрутити нападника.

Працівники швидкої скаржаться: напади на медичні бригади трапляються постійно. Зламані двері та вибиті вікна – для медиків уже буденність.

Чому патрульні поїхали, покинувши медиків напризволяще, перевіряють. Юристи переконані: затримувати розбишак не стали, щоб не було проблем в майбутньому.

Нагадаємо, підлітки по-звірячому познущалися з літнього чоловіка (відео).

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.