Догори
Дати відгук

У Єгипті два готелі закрили на карантин своїх відпочиваючих

Українських туристів, які відпочивали у двох готелях на курортах Шарм-ель-Шейх та Хургада, відправили на карантин у Єгипті

1 хв на прочитання15 Березня 2020, 22:05
pixabay pixabay
Поділитись:

Як повідомляє Міністерство інфраструктури України у Facebook, українські туристи у Єгипті, які відпочивали на курортах Єгипту Шарм-ель-Шейх та Хургада в готелі Reef Oasis Beach Resort 5* та Sentido Reef Oasis Senses Resort 5* перебуватимуть на карантині в готелях.  

"Якщо лабораторні тести після закінчення карантину не виявлять випадків захворювання на COVID-19 або підозр на зараження ним, наші туристи зможуть повернутися додому", - йдеться у повідомленні.

Відпочивальників просять залишатися на зв'язку з турагентами для отримання від них актуальної інформації відносно зворотних рейсів, та з представниками МЗС.

Згодом Українська правда повідомила, що це  730 українських громадян, які відпочивали  у готелі "Reech Oasis Beach Hotel" (м.Шарм ель-Шейх, Єгипет). Вони поміщені на 14-денний карантин та не зможуть полишити територію готелю через виявлення у закладі двох туристів, інфікованих на коронавірус COVID-19. 

Наразі, інфекцію зафіксували у 155 країнах та територіях світу, від вірусу померли 5960 людей, загальна кількість інфікованих становить 159,625 осіб.

Як повідомляв GrenPost, з 16 березня Україна повністю закриває кордони для іноземців, а з 17 числа - припиняє регулярне пасажирське сполучення.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.