Догори
Дати відгук

У Вінниці батьки на годину зачинили дітей в автівці

1 хв на прочитання14 Серпня 2020, 15:16
Поділитись:

У Вінниці батьки на годину зачинили двох малолітніх дітей в автомобілі, а самі пішли вечеряти до ресторану. Про це повідомили в патрульній поліції Вінниччини.

«Вчора, близько 18-ї години, патрульні отримали виклик про те, що на парковці біля одного із закладів швидкого харчування в автомобілі плаче дитина. Інспектори виявили автомобіль Volksvagen Caddy, з якого дійсно було чутно дитячий плач. Підійшовши до автівки ближче, охоронці порядку побачили, що в салоні знаходиться 2-є малолітніх дітей», - йдеться у повідомленні.

У машині виявились дев'ятирічний хлопчик і однорічна дівчинка. Завдяки камерам спостереження та свідченням очевидців інспектори з'ясували, що діти знаходились зачиненими в автомобілі близько години.

У поліції стверджують, що провели з подружжям профілактичну бесіду та викликали на місце події працівників ювенальної превенції.

На щастя, це сталося близько шостої вечора, коли температура повітря уже дещо спала. Тому в машині хоча й стало душно, однак діти не постраждали. Але варто пам'ятати, що, як стверджують у поліції, в зачиненій машині на відкритому сонці температура збільшується на три-п'ять градусів кожні 10 хвилин. У таких умовах протягом години дитина може просто задихнутися від нестачі свіжого і прохолодного повітря.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.