У Великій Британії жінка прийшла до тями за кілька годин до того, як її мали відключити від апарату життєзабезпечення

1 хв на прочитання02 Серпня 2024, 17:17
Емма Прайс у стані штучної коми. Фото: Getty

Родині повідомили, що мозок 32-річної жінки помер.

32-річна британка Емма Прайс прийшла до тями після того, як лікарі констатували смерть її мозку. За кілька годин жінку збиралися відключити від апарату життєзабезпечення, розповідає My London.

Емма Прайс трагічно намагалася накласти на себе руки після того, як нібито зазнала знущань на роботі.

Минулого тижня її сім'ї повідомили, що її мозок помер, але зараз вони «надзвичайно щасливі» після того, як вона почала спілкуватися з ними після виходу зі стану штучної коми. Емма почала спілкуватися за допомогою рухів голови й обмеженої міміки.

Вона розплющила очі за кілька годин до того, як її мали відключити від системи життєзабезпечення, і вже більше 30 хвилин може дихати без апарату штучної вентиляції легень.

«Я справді не можу цього пояснити, я ніколи в житті так багато не плакала. Ми такі щасливі, що вона прокинулася. Ми планували її похорон і готувалися попрощатися з нею в понеділок, але потім вона розплющила очі, і ми всі знову почали плакати, але цього разу це були сльози радості. […] Ми не знаємо, наскільки швидким буде одужання, але Емма — борець, вона буде продовжувати боротися і потроху повертатися до нас. Ми знаємо, що старої Емми вже не повернути, але ми з нетерпінням чекаємо на нову Емму вдома», — говорить мати Емми.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: