Догори
Дати відгук

У психоневрологічному інтернаті на Черкащині - спалах коронавірусу

У закладі проведено дезінфекційні заходи, визначено коло контактних осіб.

1 хв на прочитання09 Червня 2020, 14:15
pixabay pixabay
Поділитись:

Про спалах коронавірусу, який  виник у Золотоніському психоневрологічному інтернаті, повідомив у Facebook голова Черкаської ОДА Роман Боднар.

"Виявили хвору на ковід працівницю. Яка, імовірно, й інфікувала підопічних. Обстежили 26 підопічних, у 21 особи - виявили позитивний на COVID-19 результат. Ведеться епідрозслідування, за результатами якого матеріали будуть скеровані до правоохоронних органів для реагування згідно з компетенцією", - написав очільник області.

Боднар повідомив, що наразі у закладі проведено дезінфекційні заходи, визначено коло контактних осіб. Сімейні лікарі Золотоніського районного Центру первинно-санітарної допомоги проводять огляд підопічних.

"Госпіталізованих до закладів охорони здоров'я немає, стан інфікованих задовільний. На території ПНІ посилюємо карантинні заходи, працівники і підопічні цілодобово перебуватимуть в інтернаті", - зауважив Боднар.  

Загалом, відповідно до інформації очільника ОДА, на Черкащині станом на сьогодні є 490 зареєстрованих випадків на коронавірус. 

Відомо, протягом останньої доби лабораторно підтверджено 394 випадки зараження на коронавірус в Україні.
 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.