Догори
Дати відгук

У Німеччині перший випадок смерті від повторного зараження COVID-19

Між двома інфекціями була тривала безсимптомна фаза,

1 хв на прочитання21 Січня 2021, 15:21
Поділитись:

У Німеччині вперше стався летальний випадок у результаті повторного зараження коронавірусом. Про це повідомило міністерство охорони здоров'я федеральної землі Баден-Вюртемберг, передає газета Suddeutsche Zeitung.

73-річний житель Баден-Вюртембергу вперше захворів Sars-CoV-2 у квітні й успішно поборов хворобу. У грудні він заразився вдруге. 11 січня цей чоловік помер «від пневмонії Covid-19 і сепсису з поліорганною недостатністю».

Між двома інфекціями була тривала безсимптомна фаза, підкреслює заступник начальника відділу інфекційного моніторингу Державного управління охорони здоров'я в Штутгарті Крістін Вагнер-Віннінг. Крім того, під час другого зараження пацієнта була інфікована та його дружина. В аналізах чоловіка було багато вірусного генетичного матеріалу.

Це перша у країні підтверджена смерть після повторного зараження.

Державна служба охорони здоров'я не може сказати, чи мав чоловік, який страждав серцево-судинним захворюванням, мутовану форму вірусу.

Раніше ми писали про те, що в Китаї посилюють обмеження через сплеск захворюваності COVID-19. Добовий приріст оцінили у 144 випадки.

Відзначається, що 18 осіб із цієї кількості прибули з-за кордону. Порівняно з вівторком було підтверджено на 41 випадок більше.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.