Догори
Дати відгук

У Мінагро обговорили напрями співпраці з представниками Європейської економічної комісії ООН

Серед перших кроків співпраці з UNECE - навчання українських виробників фруктів, овочів та червоного мʼяса відповідним європейським стандартам.

1 хв на прочитання14 Жовтня 2024, 20:00
Співпраця з представниками Європейської економічної комісії ООН Співпраця з представниками Європейської економічної комісії ООН
Поділитись:

Віталій Коваль обговорив напрями співпраці в агросекторі з представниками Європейської економічної комісії ООН. Про це йдеться у пресрелізі Мінагро. 

Міністр аграрної політики та продовольства України Віталій Коваль зустрівся з виконавчим секретарем Європейської економічної комісії ООН (UNECE) Тетяною Молчан. 

Сторони обговорили співпрацю, а також напрями допомоги українським аграріям та фермерам.

За словами Віталія Коваля, Мінагрополітики планує розпочати співпрацю з UNECE з невеликих проєктів, тренінгів, досліджень. Далі - залучення донорів для реалізації масштабніших задумів.

«Серед перших кроків співпраці з UNECE - навчання українських виробників фруктів, овочів та червоного мʼяса відповідним європейським стандартам, допомога у збільшенні обсягів виробництва та просуванні нашої продукції на зовнішні ринки», - зазначив Віталій Коваль.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.