У медзакладах України з’являться новітні кисневі станції «Oxyvital - 55»

1 хв на прочитання19 Липня 2024, 18:00
Медзаклади, які фінансуються з державного бюджету

Забезпечення медичним обладнанням стало можливим завдяки допомозі від Швейцарського благодійного фонду.

Три українські лікарні отримають нове обладнання, яке допоможе врятувати ще більше життів, пише Урядовий портал.

Забезпечення медичним обладнанням стало можливим завдяки допомозі від Швейцарського благодійного фонду «Project with a hearts» та за підтримки Міністерства охорони здоров'я України та громадських організацій «UA Experts» і «Міжнародний парламент матерів».

“Під час війни ми маємо робити все від нас залежне, аби пацієнти в закладах охорони здоров’я мали безперебійний доступ до медичної допомоги, в тому числі якщо їхні життя та здоров’я залежать від певного обладнання. Сьогодні ми передали закладам охорони здоров’я кисневі станції "Oxyvital-55", завдяки яким пацієнти будуть забезпечені безперервною подачею кисню, а відтак матимуть доступ до якісної меддопомоги. Спільно з партнерами ми кожного дня поліпшуємо надання допомоги нашим пацієнтам”, - зазначила заступник Міністра охорони здоров’я Марія Карчевич.

Нагадаємо, раніше киснева станція «Oxyvital-55» була встановлена на території районної опорної лікарні Сокирянської ОТГ Чернівецької області, де забезпечує киснем до 140 пацієнтів водночас.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: