Догори
Дати відгук

У медзакладах України з’являться новітні кисневі станції «Oxyvital - 55»

Забезпечення медичним обладнанням стало можливим завдяки допомозі від Швейцарського благодійного фонду.

1 хв на прочитання19 Липня 2024, 18:00
Кисневі станції Oxyvital - 55 Медзаклади Благодійна організація Кисневі станції Oxyvital - 55 Медзаклади Благодійна організація
Поділитись:

Три українські лікарні отримають нове обладнання, яке допоможе врятувати ще більше життів, пише Урядовий портал.

Забезпечення медичним обладнанням стало можливим завдяки допомозі від Швейцарського благодійного фонду «Project with a hearts» та за підтримки Міністерства охорони здоров'я України та громадських організацій «UA Experts» і «Міжнародний парламент матерів».

“Під час війни ми маємо робити все від нас залежне, аби пацієнти в закладах охорони здоров’я мали безперебійний доступ до медичної допомоги, в тому числі якщо їхні життя та здоров’я залежать від певного обладнання. Сьогодні ми передали закладам охорони здоров’я кисневі станції "Oxyvital-55", завдяки яким пацієнти будуть забезпечені безперервною подачею кисню, а відтак матимуть доступ до якісної меддопомоги. Спільно з партнерами ми кожного дня поліпшуємо надання допомоги нашим пацієнтам”, - зазначила заступник Міністра охорони здоров’я Марія Карчевич.

Нагадаємо, раніше киснева станція «Oxyvital-55» була встановлена на території районної опорної лікарні Сокирянської ОТГ Чернівецької області, де забезпечує киснем до 140 пацієнтів водночас.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Здоров'я
Більше з GreenPost