Догори
Дати відгук

У Львові ввели повний локдаун — в громадський транспорт пускатимуть лише по перепустках

Усі дитячі садки переходять у режим чергових груп лише для дітей, батьки яких працюють.

2 хв на прочитання30 Березня 2021, 15:48
У громадський транспорт пускатимуть лише за перепустками У громадський транспорт пускатимуть лише за перепустками
Поділитись:

У Львові через критичну ситуацію із захворюваністю на ковід міська комісія з питань ТЕБ і НС вирішила продовжити посилений карантин до 12 квітня. Про це у Facebook повідомляє міський голова Андрій Садовий.

Окрім того, комісія ухвалила рішення посилити карантинні обмеження, а саме: обмежити рух громадського транспорту, роботу дитячих садочків, деяких магазинів та об'єктів сфери послуг.

Зокрема, транспорт переходить у режим спецперевезень, а безкоштовний проїзд усіх пільгових категорій призупинено. Всі дитячі садки переходять у режим чергових груп для дітей, батьки яких працюють.

За інформацією мера міста, школи продовжують навчання в дистанційному режимі, магазини непродовольчої групи та будівельних товарів працюють лише на винос і за попереднім замовленням, непродовольчі ринки, а також змішані ринки (продовольчої та непродовольчої групи товарів) мають бути зачинені, відкриття літніх майданчиків відтерміновується до 12 квітня.

Також заборонено проведення всіх масових заходів. Усі заклади харчування працюють лише на винос та адресну доставку.

Крім того, за окремим поданням поліції через порушення карантинних обмежень комісія з надзвичайних ситуацій призупиняє роботу таких закладів: «Епіцентр» на вул. Б. Хмельницького, 188, магазину «Єва» на пр-т Чорновола, 1, «МакДональдз» на пр-т Шевченка, 7, «Братиська» (вул. Січ. Стрільців, 3, «Гребуче Ябко» (вул. Староєврейська, 20), «Йокі» (вул. Гнатюка, 12а), нічного клубу «Малевич» на проспекті Чорновола, 2.

Нагадаємо, Київ на порозі локдауну — в місті можуть зупинити метро й обмежити громадський транспорт. У столиці ковідні лікарні заповнені на понад 80 %.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.