Догори
Дати відгук

У Львів зʼїхалися лікарі з усієї України: в рамках конференції проведуть 20 надскладних операцій

Протягом двох днів конференції заплановано 20 операцій.

1 хв на прочитання02 Грудня 2023, 16:30
До Львова зʼїхалися лікарі з усієї України. До Львова зʼїхалися лікарі з усієї України.
Поділитись:

У Львові проходить «ENDOSCOPY DAYS LVIV» -  Науково-практична конференція з ендоскопії. Вона вперше відбувається в західних областях і проходить у Лікарні Святого Пантелеймона Першого медобʼєднання Львова.

Аби взяти участь у конференції, до Львова приїхали лікарі з усієї України.

Учасники - лікарі з Харкова, Одеси, Дніпра, Запоріжжя, Херсону, Черкас, Вінниці, Рівного та Ужгорода. Більш як 130 приїхали особисто та ще 160 приєдналися онлайн. Мета - ознайомитися з найсучаснішими технологіями, обладнанням та методиками ендоскопії шлунково-кишкового тракту. І все це - на засадах мультидисциплінарного підходу з демонстрацією клінічних кейсів.

Протягом двох днів конференції заплановано 20 операцій. Надскладні і максимально цікаві для спеціалістів ендоскопічного напрямку випадки. Пацієнтів наші спеціалісти підбирали півроку.

Хірургічні втручання відбуваються в двох операційних паралельно - з прямими трансляціями у лекційну конференц-залу. Під час «включень» лікарі в операційних коментують найважливіші етапи. Учасники мають можливість задавати питання.

“Ми маємо в нашій Лікарні чудову ендоскопію і, впевнений, що з цієї конференції ви вийдете з великим багажем знань, який зможете використовувати в своїх лікувальних закладах. Ви маєте трансляції з операційних, це не буде просто лекційна конференція, в цьому її велика цінність” - під час відкриття заходу зазначив Олег Самчук, генеральний директор Першого медобʼєднання Львова.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Здоров'я