Догори
Дати відгук

У Київській області стався напад на родину: дорослі в лікарні, дитина — вціліла

Стрілком виявився 43-річний місцевий житель. Зараз поліція з'ясовує мотиви нападника.

1 хв на прочитання22 Грудня 2020, 10:38
Поділитись:

На Київщині сьогодні вночі було неспокійно: у селі Логвин Володарського району зловмисник увірвався в будинок, де намагався з рушниці вбити подружню пару.

Як повідомили  в управління Нацполіції в Київській області, зловмисник у камуфляжній формі і масці зайшов у будинок через незачинені двері, там він зробив кілька пострілів у власників будинку. Також у цей момент у ліжку перебувала дитина, котра тільки дивом не постраждала від дій зловмисника.

Після скоєного стрілок зник у невідомому напрямку.

Лікарі госпіталізували поранених власників будинку в медичний заклад. Зараз жінка перебуває у важкому стані.

Для затримання стрілка поліція почала спеціальну операцію. Також за тривогою були підняті особовий склад Володарського відділення поліції і правоохоронці підрозділів поліції сусідніх районів.  Незабаром правоохоронці затримали зловмисника. Стрільцем виявився 43-річний місцевий житель.

За місцем проживання поліцейські провели обшук і вилучили низку речових доказів, в тому числі камуфльований одяг і зареєстровану зброю, яку направлено для проведення експертиз.

Зараз поліція з'ясовує мотиви нападника. Порушено кримінальне провадження за статтями про замах на кримінальний злочин та умисне вбивство (ч. 3 ст. 15, п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України). Стрілку загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Відомо, що новорічні гуляння у столиці скасують.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost