Догори
Дати відгук

У Києві закрили чотири нічних клуби за порушення карантину (відео)

Про це повідомив мер столиці

1 хв на прочитання10 Липня 2020, 15:19
Поділитись:

У Києві спеціальна комісія ухвалила рішення про закриття чотирьох нічних клубів, в яких виявили порушення дотримання регламентів роботи. Про це сказав мер Києва Віталій Кличко під час брифінгу.

“В столиці тривають перевірки закладів і підприємств на дотримання ними регламентів роботи. Патрулі, до складу яких входять і співробітники Держпродспоживслужби, представники поліції та муніципальної охорони перевіряють ресторани, торгівельні центри та магазини, столичні ринки", - сказав Кличко.

Також, за його словами, ці групи отримують інформацію від жителів міста, які повідомляють про порушення. Тільки за останні кілька днів перевірили понад 430 об’єктів і склали 107 протоколів.

"Тобто, кожен четвертий заклад у місті — порушує правила. Щодо перевірок нічних клубів. Після виявлення грубих порушень, спеціальна комісія ухвалила рішення про закриття вже чотирьох таких закладів. Бо вони, нехтуючи безпекою відвідувачів, порушуючи правила, працювали після 22:00. Перевірки тривають і надалі”, - додав Віталій Кличко. 

Пряма мова за 04.55.

Тим часом, столичні пляжі небезпечні для здоров'я через воду - Держпродспоживслужба.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.