Догори
Дати відгук

У Харкові косметолог вбила пацієнтку надмірною дозою анестезії

Працівниця косметологічного салону ввела клієнтці для анестезії дозу препарату, яка у 15 разів перевищує рекомендовану.

1 хв на прочитання2 години тому
ФОТО: У Харкові жінка померла через процедуру в косметологічному кабінеті / Нацполіція ФОТО: У Харкові жінка померла через процедуру в косметологічному кабінеті / Нацполіція
Поділитись:

Фатальні ін'єкції знеболення. Слідчі поліції Харкова повідомили про підозру косметологу, яка з необережності вбила свою пацієнтку. Про це повідомляє поліція Харківської області.

Жінка, не маючи закінченої медичної освіти та відповідної кваліфікації на проведення анестезії, ввела клієнтці надвелику кількість анестетика місцевої дії в короткий проміжок часу. Вона перевищила рекомендовану концентрацію препарату щонайменше в 15 разів.

Жінка померла внаслідок гострого отруєння та передозування ввеленим препаратом.

Клієнтка 16 березня прийшла до косметологічного салону для проведення лазерного ліполізу. Як правило, під час процедури застосовується місцева анестезія, оскільки вона є.

Косметолог не визначила масу тіла та не зробила розрахунку дози анестетика. Без жодних спеціальних лабораторних досліджень та проведення алергопроб почала проводити лазерний ліполіз, який належить до процедур з хірургічним втручанням.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Здоров'я