Догори
Дати відгук

У гуртожитку в Запоріжжі вода та грибок знищують здоров'я людей (відео)

Ремонт у будівлі ніколи не робився

2 хв на прочитання12 Жовтня 2020, 21:32
Поділитись:

Гуртожиток знаходиться в самому центрі Запоріжжя - на бульварі Центральному. З першого погляду — звичайна будівля. Але те, там відбувається всередині, жителі показують з обуренням. Капітальний ремонт в гуртожитку не проводився ніколи, кажуть його мешканці. Повідомляє "TV-5".

Тому, коли користуються водою в душовій кімнаті поверхом вище, вона затікає під підлогу і тече вниз. Вдень, коли водою майже ніхто не користується, зі стелі просто капає. А ввечері й вранці — зі стелі ллється водоспад, кажуть власники кімнат на третьому поверсі.

«Можна в цьому душі купатися, скажіть, будь ласка? Моя дитина не хоче сюди йти купатися! Ціни божевільні, за все оплачуємо, підлоги провалюються, все тече», - журиться місцева мешканка.

За утримання будинку мешканці платять близько 150 гривень за одну прописану людину в кімнаті. Гуртожитком займається керуюча компанія «Наше місто», але жителі все роблять своїми силами, навіть лампочки замінюють за свої гроші.

«За одну кімнату в гуртожитку в зимовий період у нас десь виходить близько 4 000 гривень», - розповідають мешканці.

Зі своїми проблемами до керуючої компанії зверталися неодноразово. Торік керуюча компанія пообіцяла зробити ремонт до кінця 2020 року. Місцеві жителі кажуть, що вже жовтень, а комунальників ще не бачили.

Але сама головна біда людей, це те що через постійні потопи майже в усьому будинку цвіте цвіль й стіни уразив грибок. Люди вдихають спори грибка. Через це мешканці будівлі часто хворіють на ГРВІ, а в деяких з'явилася астма. 

Нагадаємо, Комаровський розповів, яким чином антисептики знищують здоров'я малюків (відео).

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost