Догори
Дати відгук

У Греції отара овець з'їла 100 кг канабісу, деталі

Тварини з'їли близько ста кілограмів рослин.

1 хв на прочитання25 Вересня 2023, 20:02
Поділитись:

Отара овець, що паслася на напівзатопленій рівнині в грецькій Фессалії, проникла у теплицю, де вирощували медичний канабіс. Тварини з'їли близько ста кілограмів рослин.

Інцидент стався поблизу міста Алмірос в Магнезії. Вівці у Греції почали "дивно поводитися" після поїдання канабісу. Незабаром після випасу пастух зрозумів, що вівці з'їли значну частину врожаю конопель.

Власник теплиці побачив, що його виробництво, яке вже було сильно пошкоджене штормом Даніель, тепер з'їли вівці, які через повені намагалися знайти свіжу траву.

"Я не знаю, чи це смішно, чи плачевно, – сказав він сайту.

Як відомо, в останні роки в Греції зросли інвестиції в фармацевтичний канабіс. Хоча багато грецьких фермерів спочатку зайняли вичікувальну позицію щодо вирощування канабісу. Незабаром стало зрозуміло, що його вирощування вирішить багато проблем, з якими стикаються фермери.

У січні 2023 року в Екзамілії, поблизу Коринфа, було відкрито перший в історії Греції завод з виробництва медичної коноплі.

У нас була спека, і ми втратили багато врожаю. У нас були повені, ми втратили майже все. А тепер це... Стадо зайшло в теплицю і з'їло те, що залишилося. Я не знаю, що сказати, чесно кажучи,– додав чоловік.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.