Догори
Дати відгук

У Греції отара овець з'їла 100 кг канабісу, деталі

Тварини з'їли близько ста кілограмів рослин.

1 хв на прочитання25 Вересня 2023, 20:02
Поділитись:

Отара овець, що паслася на напівзатопленій рівнині в грецькій Фессалії, проникла у теплицю, де вирощували медичний канабіс. Тварини з'їли близько ста кілограмів рослин.

Інцидент стався поблизу міста Алмірос в Магнезії. Вівці у Греції почали "дивно поводитися" після поїдання канабісу. Незабаром після випасу пастух зрозумів, що вівці з'їли значну частину врожаю конопель.

Власник теплиці побачив, що його виробництво, яке вже було сильно пошкоджене штормом Даніель, тепер з'їли вівці, які через повені намагалися знайти свіжу траву.

"Я не знаю, чи це смішно, чи плачевно, – сказав він сайту.

Як відомо, в останні роки в Греції зросли інвестиції в фармацевтичний канабіс. Хоча багато грецьких фермерів спочатку зайняли вичікувальну позицію щодо вирощування канабісу. Незабаром стало зрозуміло, що його вирощування вирішить багато проблем, з якими стикаються фермери.

У січні 2023 року в Екзамілії, поблизу Коринфа, було відкрито перший в історії Греції завод з виробництва медичної коноплі.

У нас була спека, і ми втратили багато врожаю. У нас були повені, ми втратили майже все. А тепер це... Стадо зайшло в теплицю і з'їло те, що залишилося. Я не знаю, що сказати, чесно кажучи,– додав чоловік.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Ціни на томати до 120 грн/кг: в Україні дорожчають помідори через негоду та зростання витрат на обігрів теплиць
Ціна на помідори зросла до 120 грн/кг через листопадові погодні катаклізми
2 хв на прочитаннягодина тому
ФОТО: земельні наділи / agropolit.com
Чому учасники бойових дій не можуть отримати землю у приватну власність під час війни
1 хв на прочитанняВчора
Фото ілюстративне
Ціни на борщовий набір впали втричі: надлишок продукції та воєнні ризики обвалили ринок
2 хв на прочитання09 Листопада 2025
Європейський день винного туризму — історія, традиції, маршрути. Фото: Shutterstock
Смак подорожей у келиху: як Європа святкує день винного туризму
2 хв на прочитання09 Листопада 2025
Лоза, що дає життя: як українські винороби і садівники створюють нову культуру
2 хв на прочитання09 Листопада 2025
Від форелі на Закарпатті до 2,4 млн товстолоба на Одещині: масштабне зариблення водойм
2 хв на прочитання08 Листопада 2025
Червоне з характером: коли Мерло займає центр уваги
1 хв на прочитання07 Листопада 2025
На ринку кукурудзи ціновий стрибок: українські фермери гальмують збирання в очікуванні сухого зерна
2 хв на прочитання05 Листопада 2025