Догори
Дати відгук

У Черкасах медики реанімували жінку, яка 39 хвилин була без ознак життя

Перед тим, як втратити свідомість, жінка поскаржилася на різкий головний біль.

1 хв на прочитання29 Квітня 2021, 20:25
У Черкасах медики реанімували жінку, яка 39 хвилин була без ознак життя У Черкасах медики реанімували жінку, яка 39 хвилин була без ознак життя
Поділитись:

У Черкасах медикам вдалося запустити серце жінки на 39 хвилині інтенсивної реанімації. До приїзду медиків допомогу надавали родичі.

Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкас повідомив, що 27 квітня, приблизно о 19:30 в диспетчерську надійшов виклик про те, що 38-річна жінка втратила свідомість і не дихає.

Як пише 24 канал, перед тим, як втратити свідомість, жінка поскаржилася на різкий головний біль.

За вказаною адресою виїхала реанімаційна бригада, а паралельно диспетчер телефоном проводила медичний супровід, пояснюючи, як правильно проводити реанімаційні заходи. Родичі пацієнтки почали проводити серцево-легеневу реанімацію до прибуття бригади.

Після прибуття на місце, лікар і фельдшер провели розширені реанімаційні заходи. Після тривалої реанімації, на 39-й хвилині, медики змогли запустити серце жінки.

Дорогою в лікарню в машині швидкої допомоги продовжили проводити інтенсивну терапію та штучну вентиляцію легенів. Із безперервним моніторингом життєво важливих параметрів організму пацієнтку доставили в Черкаську міську лікарню № 3.

До слова, вчені вперше виявили речовину, яка ефективно вбиває рак. 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.