Догори
Дати відгук

У Бучі з котеджного містечка зливали нечистоти в сусідній яр

Котеджне містечко Park Residence в Бучі зливало нечистоти в яр. За фактом забруднення довкілля поліція відкрила кримінальну справу.

1 хв на прочитання08 Січня 2024, 17:47
У Бучі з котеджного містечка зливали нечистоти в сусідній яр У Бучі з котеджного містечка зливали нечистоти в сусідній яр
Поділитись:

Про це повідомляє міська рада. 

Перевірку території почали після того, як мешканці громади поскаржились у міськраду на забруднення екосистеми стічними водами. До обстеження місцевості залучили інспекторів із благоустрою, поліцейських, еколога і представника комунального підприємства "Бучасервіс".

Як стало відомо, там виявили дві труби різного діаметра, з яких витікали нечистоти в яр. Представники котеджного містечка не запросили жодних дозвільних документів у Бучанської міської ради для виведення цих труб. Найближчим часом при покращенні погодних умов працівники КП «Бучасервіс» їх перекриють та усунуть проблему порушення екологічних норм.

У Бучі з котеджного містечка зливали нечистоти в сусідній яр

Поліціянти та еколог взяли проби ґрунту для лабораторних досліджень та провели заміри забрудненої території. За даним фактом правопорушення відкрито кримінальну справу та внесено до ЄРДР.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.