Догори
Дати відгук

У Бейруті ударна хвиля пошкодила 4 лікарні міста (фото)

Вибух пошкодив лікарню, яка надавала допомогу хворим на коронавірус

1 хв на прочитання05 Серпня 2020, 14:39
Поділитись:

В ліванському Бейруті, де напередодні пролунав потужний вибух, продовжує зростати кількість жертв та постраждалих. Ситуацію ускладнює й те, що ударна хвиля пошкодила 4 лікарні міста.

Міністр охорони здоров'я Лівану Хамад Хасан заявив, що кількість загиблих, ймовірно, збільшиться, повідомляє 24tv.ua з посиланням на CNN

Учасники фейсбук-групи "Ліван-Наші в Лівані" для російськомовних мешканців Бейрута повідомили, що серед зруйнованих лікарень є ті, де лікували хворих на COVID-19. Вони також поділилися фотографіями з медичних закладів, які показують наслідки вибуху.

 
 
 
 
 

В той же час ЗМІ пишуть, що вибух у Бейруті залишив без житла майже 300 тис. людей, адже завдав шкоди половині міста. Існує загроза у постачанні продуктів, адже більшість вантажів доставлялися морським транспортом.  Порт Бейрута – один з найзавантаженіших на Близькому Сході. 

Нагадаємо, Бейрут оголошений зоною лиха. Один з найбільших у світі вибухів, що стався вчора ввечері у портовій частині  Бейруту,  забрав життя щонайменше 100 людей.



Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.