Догори
Дати відгук

Цілих 7 днів невезіння: астролог назвав найгірші дати листопада 2023

У листопаді буде два періоди по кілька днів, коли не варто приймати якісь важливі рішення.

3 хв на прочитання02 Листопада 2023, 10:10
У листопаді буде 7 невдалих днів астролог назвав найгірші дати листопада 2023 У листопаді буде 7 невдалих днів астролог назвав найгірші дати листопада 2023
Поділитись:

Листопад 2023 року принесе українцям як сприятливі дні для вирішення справ, так і дуже несприятливі. Діловий гороскоп на листопад 2023 року говорить, що в цей період усім потрібно бути вкрай обережними.

Таким прогнозом поділився відомий астролог Влад Росс, про це він розповідає у гороскопі на листопад.

"Обережність, обережність і ще раз обережність. Краще в цей час не ризикувати. З одного боку, ділова активність буде на висоті, але з іншого – занадто великі ризики. Це пов'язано з тим, що спочатку Марс, планета ділової активності, буде йти Скорпіоном, а потім перейде до вогняного Стрільця", – зазначив Влад Росс.

Астролог розповів, що зміни, які почалися в жовтні, найімовірніше, продовжаться і в листопаді. В останній місяць осені можливо буде потрібно переглянути щось у своїй роботі, змінити стратегію, трансформувати доходи.

Він зазначив, що потрібно буде перебудовуватися і приймати нову рутину. За його словами, іноді все ж таки доведеться ризикувати. Проте зайвий ризик може призвести до краху, тому цього місяця краще перестрахуватися.

Астролог каже, що листопад 2023 є сприятливим місяцем для того, щоб брати кредити і вибудовувати взаємини з банками. Також у цей місяць добре привести до ладу всі справи з податками, адже не виключені раптові перевірки.

Найгірші дні у листопаді 2023 для вирішення справ

За словами астролога, у листопаді буде два короткі періоди по кілька днів, які є несприятливими для ділової активності – тоді не варто приймати якісь важливі рішення чи займатися серйозними справами.

"Складний транзит Марса очікується 12 листопада. Причому він може активізуватися за кілька днів до точної дати, тому 9-12 листопада потрібно уникати будь-яких ризикованих дій у роботі і бізнесі. Також це несприятливий час, щоб вирушати в дорогу на літаку. Крім того, це не найвдаліші дні для планування угод – є ризик, що вони зірвуться, або станеться якийсь форс-мажор.

Також ще один напружений аспект Марса очікується 23-25 листопада при переході в Стрільця. На ці дні теж не варто планувати ніяких важливих і відповідальних справ, каже Влад Росс.

Найкращі дні у листопаді 2023 для вирішення справ

Астролог каже, що 16-22 листопада будуть більш вдалими днями для роботи. У цей період ентузіазм і рівень енергії будуть на висоті, а також буде більше можливостей вирішити важливі завдання. Влад Росс наголошу, що бізнесмени не повинні витрачати даремно ці дні.

"У перший тиждень листопада на нас чекає стоянка Сатурна – планети, яка відповідає за дисципліну, тому в ці дні буде складно щось планувати і слідувати цим планам, плюс може спостерігатися гальмування в справах. Особливо це стосується тих, хто пов'язаний зі сферою будівництва, роботою в державних установах, будь-яких структурних компаніях, де є сувора ієрархія. Це не найкращий час для закладання фундаменту довгострокових проєктів", – додав астролог.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Еко
Більше з GreenPost