Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Еко
  • Цікавий тест: якого птаха ви побачили першим, розкриє яких почуттів вам не вистачає(ФОТО)

Цікавий тест: якого птаха ви побачили першим, розкриє яких почуттів вам не вистачає(ФОТО)

Виберіть на зображенні одного з птахів, і дізнайтеся, що говорить про вас ваш вибір.

3 хв на прочитання04 Січня 2023, 22:13
Поділитись:

Сьогодні ми приготували для вас психологічний тест, який відкриє вам, якого почуття не вистачає у вашому житті, інформує Ukr.Media.

Щоб пройти цей тест, виберіть на зображенні одного з птахів, і дізнайтеся, що говорить про вас ваш вибір.

Птах №1 — спокій

Ви весь час зайняті, так як просто не можете всидіти без діла. Закінчуючи одну роботу, ви тут же хапаєтеся за іншу. Ваша помилка в тому, що свої потреби ви ставите нижче інтересів інших людей. Вам необхідно навчитися говорити "ні", в іншому разі, ви весь час будете відчувати втому, що може негативно відбитися на вашому здоров'ї.

Птах №2 — полегшення

У минулому ви зазнали чимало психологічних травм, думки про які все ще не відпускають вас. Ви часто запитуєте себе, що з вами не так і чим ви заслужили те чи інше невезіння. Зрозумійте, що людей треба приймати такими, якими вони є. Постарайтеся впоратися зі своїми емоціями і не думати про погане. Поводьтеся природно і посміхайтеся навіть тим, хто не заслуговує вашої уваги.

Птах №3 — релаксація

Ви не можете сидіти склавши руки. Ваш мозок весь час працює. Якщо ви залишите всі справи, щоб трохи перепочити, вас замучать докори сумління і ви почнете дратуватися від того, що витрачаєте час даремно. Дуже здорово, що ви не здаєтеся і весь час рухаєтеся вперед, але іноді, щоб зарядити батарею, вам все ж варто трохи розслабитися і не думати про роботу.

Птах №4 — впевненість

Якщо ви вважаєте, що в чомусь недостатньо хороші, знайте, що це не так. Вам просто не вистачає впевненості в собі, через що ви часто втрачаєте нові можливості, так як боїтеся не впоратися з тим чи іншим випробуванням. Не бійтеся робити помилки, адже всі ми на них вчимося. Намагайтеся більше розвиватися і не сприймати все серйозно.

Птах №5 — духовна підтримка

Ви довгий час можете вислуховувати чужі проблеми, геть забуваючи про свої. Ви ніколи нікому не скаржитеся, тому оточуючі впевнені, що ви веселий оптиміст, у якого в житті все в порядку. Однак всі ми маємо потребу в людині, якій можна було б виговоритися і вилити свою душу. Спробуйте поділитися вашими переживаннями з тим, кому довіряєте, тоді вам відразу стане легше.

Птах №6 — заохочення

Ви дуже щедра людина, яка може зробити життя інших щасливішим. Але пам'ятайте, що ви не зобов'язані це робити. Якщо є бажання ви завжди отримаєте допомогу з боку близьких і друзів, варто лише простягнути руку. Ви зовсім не самотні, і при необхідності не бійтеся ділитися з іншими своїми страхами.

Птах №7 — позитивний підхід

Часом ви відчуваєте себе втраченим через одноманітного способу життя. У вас починає пропадати ентузіазм і внутрішнє полум'я, яке завжди було всередині вас. Спробуйте ретельно спланувати свій час, щоб мати можливість приділяти собі увагу і ставати щасливішими. Продовжуйте впевнено рухатися від однієї мети до іншої, залишаючи трохи часу на відпочинок. Тоді ви знову зможете відчути радість життя.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.