Догори
Дати відгук

Цей предмет притягує горе у ваш дім: позбудьтеся його негайно

Від нього краще відмовитися, поки не сталося нічого поганого

1 хв на прочитання02 Серпня 2023, 13:00
Поділитись:

Чи замислювалися ви над тим, що певні речі у вашій оселі можуть безпосередньо впливати на життя і, як магніт, притягують хороші чи погані події? Є предмети, які категорично не можна зберігати, щоб не накликати біду. Одним із таких є зламаний годинник.

Наші пращури не дарма вважали годинник містичною річчю. Він не тільки завжди підкаже точний час, а й володіє тісним зв'язком зі своїм власником і будинком, в якому він знаходиться.

Будь-які зміни в роботі годинника можуть говорити про наближення подій, а ось чи будуть вони приємними - залежить від ситуації.

Якщо у вас в будинку є настінний годинник і він несподівано зупинився - чекайте біди.

Дізнатися прийдешню подію можна за його розташуванням. Якщо він знаходився поруч із входом, то житло можуть пограбувати.

Поломка годинника на кухні попереджає про фінансові проблеми незабаром. А якщо він перестав працювати в спальні, значить сімейні сварки вже на порозі.

Часто зупинку пов'язували із вказівкою на нерозумне витрачання відведеного часу. Це може бути сигналом про необхідність переосмислити своє життя і постаратися змінити його на краще.

Зберігати зламаний годинник не рекомендується не тільки з практичної, а й з містичної точки зору. Вважається, що такий предмет стає магнітом для невдач і проблем зі здоров'ям.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.