Догори
Дати відгук

Три українські області побили COVID-рекорди

Щоправда, лише в одного регіону досягнення позитивні, дві інші області - найгірші за показниками.

1 хв на прочитання17 Грудня 2020, 16:15
Фото: РБК Фото: РБК
Поділитись:

Вінницька, Чернігівська та Полтавська області на середину грудня встановили своєрідні коронавірусні рекорди. Щоправда, у кожного регіону вони різні, повідомив на особистій Facebook-сторінці головний державний санітарний лікар країни Віктор Ляшко.

"Поточні рівні захворюваності і смертності у Вінницькій області - кращі за аналогічні показники великих європейських країн. Область демонструє найкращу ситуацію з контролю над поширенням захворюваності на COVID-19 серед регіонів України за комплексом ключових показників - захворюваність, смертність, охоплення тестуванням і відсоток позитивних результатів серед протестованих". - повідомив Ляшко.

А от антилідерами за його словами виявилися Чернігівська та Полтавська області. Там показники захворюваності та смертності є одними з найбільших серед регіонів України та у порівнянні з аналогічними показниками великих європейських країн. Ці два регіони найбільше потребують збільшення кількості проведених тестувань на коронавірус для своєчасного виявлення недуги.

Як ми писали раніше, в українському війську сталася 34-та смерть від COVID-19. Померлий військовий лікувався у стаціонарі Херсонській міській лікарні. 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost