Догори
Дати відгук

Три продукти, які отруюють кишечник

Люди, які вживають неправильну їжу тривалий час, більше схильні до кишкових захворювань.

1 хв на прочитання14 Лютого 2023, 10:10
Поділитись:

Для здорового харчування слизової оболонки кишківника рекомендують середземноморську, переважно вегетаріанську їжу з високим вмістом клітковини.

Також слід уникати наступних харчових компонентів:

1. Цукор. Бактерії теж люблять цукор - і ті, які розщеплюють прості цукри, дуже швидко розмножуються на цих ласощах. Але це відлякує фахівців із складнішого цукру.

2. В'ялені, копчені та сильно оброблені ковбаси. Ці продукти потрапили до списку канцерогенів, тому загальне правило полягає в тому, щоб їсти не більше 500 грамів червоного м'яса на тиждень.

3. Шкідливі жири. Будьте обережні з маргарином, майонезом та салом, тому що вони можуть спричинити розлад кишечника.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.