Догори
Дати відгук

Три продукти, які отруюють кишечник

Люди, які вживають неправильну їжу тривалий час, більше схильні до кишкових захворювань.

1 хв на прочитання14 Лютого 2023, 10:10
Поділитись:

Для здорового харчування слизової оболонки кишківника рекомендують середземноморську, переважно вегетаріанську їжу з високим вмістом клітковини.

Також слід уникати наступних харчових компонентів:

1. Цукор. Бактерії теж люблять цукор - і ті, які розщеплюють прості цукри, дуже швидко розмножуються на цих ласощах. Але це відлякує фахівців із складнішого цукру.

2. В'ялені, копчені та сильно оброблені ковбаси. Ці продукти потрапили до списку канцерогенів, тому загальне правило полягає в тому, щоб їсти не більше 500 грамів червоного м'яса на тиждень.

3. Шкідливі жири. Будьте обережні з маргарином, майонезом та салом, тому що вони можуть спричинити розлад кишечника.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost
Екологічні збитки від російського ракетного удару по Одесі перевищили мільярд гривень.Фото: ДСНС Одещини
Екологічна шкода від російського ракетного удару по Одесі оцінена в понад мільярд гривен
1 хв на прочитання48 хвилин тому
Метінвест імпортує вугілля з США для підтримки роботи металургійних комбінатів України
Імпорт американського вугілля для забезпечення металургійних комбінатів України
2 хв на прочитання2 години тому
Зображення згенеровано ШІ
Весна — час варити варення? Добірка незвичайних рецептів
5 хв на прочитання3 години тому
Фото: «Ландшафтний дизайн»
Ідеї місць для відпочинку на дачі чи присадибній ділянці (ФОТО)
3 хв на прочитання9 годин тому
Галапагоські черепахи, які перебувають під загрозою зникнення, вперше стали батьками майже у 100-річному віці
3 хв на прочитання10 годин тому
Узбережжя поблизу Анапи забруднено невідомою речовиною, яку окупанти називають "пальмовою олією"
1 хв на прочитанняВчора
На Волині викрили підпільний цех з виготовлення фальсифікованого алкоголю з підробленими акцизними марками
1 хв на прочитанняВчора
Окуляри Tom Ford: весна-літо 2025
3 хв на прочитанняВчора