Догори
Дати відгук

Три людини пролежали 50 днів: в Чорногорії завершилося змагання з лінощів

Цього року було побито попередній світовий рекорд.

1 хв на прочитання06 Жовтня 2023, 12:47
Фото ілюстративне Фото ілюстративне
Поділитись:

Змагання з лінощів у чорногорському місті Брезна завершилося на 50-й день проведення. Спочатку заявку на участь у конкурсі подала 21 особа. Через три тижні їх лишилося семеро. А в останній день лежати лишалися лише троє, розповідає «Дзеркало».

Останні учасники змагань. Гордана, яка посіла третє місце в смугастій майці, в центрі Філіп, Лідія — брюнетка поряд з ніим. Фото: Instagram / master.evropskepolitike

Останніми учасниками змагань були 36-річна Гордана Пилипович, а також 23-річні Філіп Кнежевич і Лідія Маркович. Першою з них стала Гордана. Філіп і Лідія вирішили встати одночасно і таким чином показати всім югославським народам та політикам, що кохання та злагода вирішують усе. Філіп, як джентльмен, дав Лідії право називатися переможницею у ЗМІ.

Усі троє останніх учасників — чорногорці. Лідії батьки раніше самі пропонували дати 1000 євро, щоби вона припинила лежати. Та дівчина відмовилася.

Змагання, 12-те за рахунком, розпочалися 18 серпня, у них брала участь 21 особа. Головний приз — 1000 євро. Сидіти та вставати заборонено, проте раз на 8 годин можна сходити на 10 хвилин у туалет. Їжу та напої надавали організатори.

Спочатку учасники лежали у спальних мішках під деревом, якому понад 107 років. Потім перемістилися до приміщення.

Цього року було побито попередній світовий рекорд — 117 годин у горизонтальному положенні — встановлений Дубравкою Акшич у 2021 році.

Раніше ми також писали про чемпіонат світу з гримас: ось як виглядають переможці (ФОТО).

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost