Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Еко
  • Тельцям терпіння, скорпіонам - дрібні негаразди: гороскоп на тиждень із 3 по 9 квітня

Тельцям терпіння, скорпіонам - дрібні негаразди: гороскоп на тиждень із 3 по 9 квітня

Незважаючи на зовнішнє напружене енергетичне тло, є місце і для свята в житті звичайних людей.

3 хв на прочитання03 Квітня 2023, 08:13
Поділитись:

Протягом тижня ще чіткіше змінюється загальносвітовий порядок денний, змінюються тренди, наростає тотальна економічна криза, посилюється політична нестабільність. Але, незважаючи на зовнішнє напружене енергетичне тло, є місце і для свята в житті звичайних людей.

Події прискорюються, назріває якась ситуація, новий глобальний конфлікт. Кульмінація відбудеться у третій декаді квітня – на початку травня. Водночас який сенс страждати і звинувачувати себе в чомусь, якщо ти ніяк не здатний вплинути на рух цієї потужної машини? Найкраще, що можна і потрібно зробити зараз – зміцнити свій фундамент, “соломку підстелити”, підготуватися до різних поворотів подій і спостерігати за тим, що відбувається на світовій арені, у більш-менш прийнятних умовах.

Повня у Терезах 6 квітня формує внутрішній запит на комфорт та красу, активізує соціальні зв’язки, бажання об’єднатися у групи та спільноти за інтересами. Навіть найвідповідальнішим і самостійним людям неможливо з усіма справами давати раду поодинці. Недаремно кажуть, що колектив – велика сила! Задовольнити свої інтереси та потреби можна лише на взаємовигідних умовах, у співдружності з іншими людьми.

3 квітня о 19:22 Меркурій входить на знак Тельця, де й перейде до ретроградного руху від 21 квітня. Телець – знак ресурсів, життєстійкості, пов’язаний із матеріальним світом, належить до стихії Землі. Від цього дня увага людей перемикається на справи, абсолютно мирські та земні, легше вирішуються фінансові питання.

Гороскоп на тиждень із 3 по 9 квітня

Овен

Тиждень може здатися досить дивним. Все, що ви вважали провальним, раптово принесе приголомшливий результат. Цими днями не варто нікого критикувати чи обговорювати, особливо за спиною.

Телець

Вам слід набратися терпіння, інакше ви будете вередувати і навіть скандалити. Через це у сім’ї можуть виникнути конфлікти. Гарний час, щоб придбати щось для домашнього затишку.

Близнюки

Вас будуть переслідувати душевні муки з будь-якого приводу. Відпустіть їх та збережіть сили для важливих справ. Займіться чимось приємним і корисним: рукоділлям або випікайте пиріг.

Рак

Хтось із близьких людей нагадає про дану вами колись і вже забуту обіцянку і вимагатиме терміново її виконати. Гарний час для творчості.

Лев

Тиждень може бути нелегким, всі справи підуть зі скрипом. Тяжку роботу краще відкласти на більш сприятливий час. Обережно звертайтеся з технікою та будь-якими інструментами.

Діва

Вдалий тиждень. Вас порадує новина щодо когось із членів сім’ї. Щоправда, через неї можуть з’явитися витрати.

Ваги

Займіться своїм здоров’ям: добре виспіться, сходіть до лікаря, якщо щось турбує. Намагайтеся триматися осторонь пліток. Хтось із колишніх знайомих настирливо домагатиметься вашої уваги.

Скорпіон

Вас чекають дрібні негаразди та порожні очікування. Про неприємності краще не відвертатися з малознайомими людьми. Хтось із них може надати вам ведмежу послугу.

Стрілець

Зірки попереджають про дрібні неприємності, пов’язані з побутом. Можливо, зламається якийсь прилад. А близькі цими днями неодмінно вас порадують.

Козеріг

Цього тижня ви зможете вирішити багато проблем, перш за все пов’язаних із фінансами. Можливі стресові ситуації, але до п’ятниці все стане на свої місця. Головне – не втомлюйтеся.

Водолій

Зараз найбільш вдалий момент, щоб зібрати сімейну раду та обговорити найбільш актуальні питання. Зірки рекомендують зайнятися своїм здоров’ям. Тяжку роботу бажано відкласти.

Риби

Уважно прислухайтеся до думки оточуючих, особливо близьких людей, і неодмінно з ними зважайте. Не зайвим буде утриматися від витрат, які не мають практичної користі.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.