Догори
Дати відгук

Найкращим вчителем України став київський викладач української мови родом  з Луганщини

У навчальному процесі вчитель використовує платформу TikTok та подкасти.

1 хв на прочитання03 Жовтня 2021, 08:59
Фото: УП Фото: УП
Поділитись:

Звання кращого вчителя року премії Global Teacher Prize Ukraine присуджено учителю української мови та літератури Артуру Пройдакову, який викладає в київському приватному навчальному закладі "Мідгард". Про це повідомляє Українська правда.

Продайков народився у Луганській області у російськомовній родині, а зараз у Києві вчить дітей українській. Вчитель використовує у навчанні платформу TikTok та подкасти.

Педагог веде Telegram-канал "ЗНО Українська", також записав "Подкасти з української літератури", бо ця форма нині в тренді, він називає її цікавою та зручною.

"Крутезний досвід, яким я пишаюся, — участь у проєкті "Всеукраїнська школа онлайн". За 2020 та 2021 роки створив курс з української літератури, який завжди можна передивитися онлайн", - розповів Продайков.

Національну премію засновано у 2017 році після підписання меморандуму з фондом Varkey GEMS Foundation, який і заснував світову щорічну премію для вчителів Global Teacher Prize.

Премія – можливість ще раз підкреслити важливість педагогів і той факт, що в усьому світі їхні зусилля варті того, аби бути визнаними на найвищому рівні.

Global Teacher Prize — світова щорічна «Нобелівська премія» для вчителів, започаткована арабським підприємцем та філантропом Санні Варкі у 2014 році.

Нагадаємо, що  «учителям року» удвічі підвищать премії.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.